Monday, 13 January 2014

MACAM TAK BETUL JE..MACAM TAK COMEL JE;-)

assalammualaikum dan selamat tengah hari semuanya.. ni hah statistik terkini benda alah tu..tapi macam tak betul je..macam tak 'comel' je benda ni..tah la..macam tak mau percaya pula..tah betul ke tak kan..korang check kat bawah ni..

 Referral Stats  
Today visits: 1637
Total visits: 26960
Total Earnings
US$
 215


boleh caya ke?katanya setiap klik dapat US10 kan..tu...dah berapa visit?Ke my math yang teruk n tak paham sgt rules diaorang, huhu..biarlah..ada rezeki adalah kan..jangan berharap sgt2 benda2 yang macam ni..yang penting kena kerja kuat n bukannya mengharap 100% kepada benda2 yang macam ni..tapi tak salah usahakan?Hehe..so sesiapa yang nak cuba klik kat link bawah ya...tq korang yang sudi klik!!! LUV U GUYS!!! ;-p



4 comments:

  1. satu ip address hanya boleh click dua kali sehari

    ReplyDelete
  2. akk2 rjin2 click sy nyer jgk ye..
    http://stayreward.com/index.php?share=17126

    ReplyDelete

EH, EH..ADA ORANG NAK BAGI KITA KOMEN?YEAYYY!!!